Opret brugerGlemt adgangskode

House Doctor - Nyhed på Lampekongen

27. november 2017
Vi er stolte af, at kunne skrive endnu et fantastisk mærke på lampekongens liste af mærker. Vi har nemlig fået lov til at forhandle de utroligt fede lamper fra House Doctor. House Doctor er en efterhånden stor virksomhed som lever af at designe og sælge moderne indretning til hjemmet. De har en stor virksomhed i Ikast, og er familieejet af tre søskende.


Man kan tydeligt mærke nerven som de tre iværksætter søskende beriger deres lamper med i House Doctor regi, som er både moderne og provokerende. De anvender ofte råmaterialer som messing og kobber, og mange af deres lamper som fx Molecular serien eller deres Game Serie.


Mange af lamperne fra House Doctor er har et design som lader ens tanker flyve hen på industriel mekanik fra gamle dage. Denne rå måde at designer lamper på, kan give et stort løft til et hvert kedeligt dansk hjem. En House Doctor lampe er i alt fald alt andet end traditionel.


DIY lampen fra House Doctor er endnu en lampe vi er helt vilde med på lampekongen. Den har 12 glaskugler, som man selv bestemmer hvordan skal sidde, så man kan ændre udtrykket præcis som man gerne vil have. Du kan se DIY lampen HER

Se flere House Doctor lamper her


Om Lampekongen.dk

Lækker belysning til en fair pris.

Hos Lampekongen.dk har vi samlet kvalitets lamper til den krævende husholdning fra mange af de kendte producenter. Kvalitet, design og gode priser Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.

Mulighed for at handle på alle tider af døgnet - billigt.
Så du altid har mulighed for at være med på det nyeste indenfor kvalitets belysning til dit hjem.

Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 476

E-mail: info@lampekongen.dk

Lampekongen.dk er e-mærket

Læs mere

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 476  |  info@lampekongen.dk