Opret brugerGlemt adgangskode
Belid
Type
21 stk
12 stk
4 stk
39 stk
4 stk
Inspiration
5 stk
3 stk
8 stk
10 stk
Farve
4 stk
4 stk
11 stk
1 stk
21 stk
2 stk
1 stk
12 stk
1 stk
Materiale
2 stk
25 stk
Mærke
204 stk
Designer
95 stk

Belid

Med en ide om at give kunderne det helt rette lys, som grundkernen, starter det jo ikke helt så ringe. Belid har med det i baghovedet fået slået sig fast som en af de førende belysnings-producenter i Sverige.

Om det er til hjemmet, hoteller, restauranter, institutioner eller andre offentlige arealer, så er Belid klar med belysning som kan leve op til høje krav hvad angår kvalitet og formgivning.

Holdbarhed er et af de vigtige nøgleord, men dertil kommer også miljøhensyn der både omfatter tilgang til lavt forbrug men og en lang levetid. Det at produktet holder længe er med til at passe på miljøet da det jo helt naturligt kræver færre ressourcer.

Muligheden for at finde lige præcist det produkt der dækker et specifikt lysbehov er ret store i Belids lampesortiment. Der er en stor bredde hvad angår modeller og funktioner, men så sandelig også farver og materialer.

Belid har været hurtige til at omfavne fremtidens teknik og materialer. Her er det oplagte at se på LED der både kan findes som færdigt byggede lamper med indbyggede enheder, eller ved at gå efter lamper med standard fatningstyper der kan udstyres med LED lyskilder der kan udskiftes efter behov.

Vi har mange andre svenske designer lamper. Se fx dem fra By Rydéns her

Forrige side123Næste side
Forrige side123Næste side
Om Lampekongen.dk

Lækker belysning til en fair pris.

Hos Lampekongen.dk har vi samlet kvalitets lamper til den krævende husholdning fra mange af de kendte producenter. Kvalitet, design og gode priser Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.

Mulighed for at handle på alle tider af døgnet - billigt.
Så du altid har mulighed for at være med på det nyeste indenfor kvalitets belysning til dit hjem.

Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 476

E-mail: info@lampekongen.dk

Lampekongen.dk er e-mærket

Læs mere

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 476  |  info@lampekongen.dk