Opret brugerGlemt adgangskode
By Rydéns
Type
23 stk
17 stk
8 stk
45 stk
2 stk
15 stk
Inspiration
1 stk
3 stk
1 stk
3 stk
2 stk
Farve
14 stk
26 stk
4 stk
3 stk
43 stk
4 stk
Materiale
1 stk
13 stk
Mærke
111 stk

By Rydéns

”Nyskabende belysning der skaber smukke omgivelser”


Sådan lyder den svenske lampeproducent By Rydén’s mission, som efterhånden har manifesteret sig som en af Sveriges førende brands og producenter af smukke designer lamper.  


Vi er også på Lampekongen vildt begejstret over nu at kunne forhandle dette mærke. Mærket har lamper for en hver smag, om man er til det minimalistiske og tidsløse, eller om man er til det mere frembrusende og moderne. En ting er helt sikkert - By Rydéns har helt sikkert en lampe til dig. Om det er pendler, bordlamper eller væglamper, så finder du den rigtige lampe her.


Finder du en lampe som vi ikke har i sortiment, så tøv ikke med at skrive eller ringe til os, så skal vi nok sørge for at få bestilt modellen hjem, og med prismatch hvor du fandt den.


Se vores mange andre svenske designlamper her

Forrige side12Næste side
DEMO Sikri Pendel Nikkel - By Rydéns
Varenummer: 7391741001399_demo
Før DKK 1.449,00
DKK 869,40
Spar DKK 579,60
Info / køb
DEMO Sikri Pendel Ø30 Guld - By Rydéns
Varenummer: 7391741001351_demo
Før DKK 1.449,00
DKK 869,40
Spar DKK 579,60
Info / køb
Bling Loftlampe Klar - By Rydéns
Varenummer: 7391741008510
Før DKK 680,00
DKK 530,00
Spar DKK 150,00
Info / køb
Kiri Gulvlampe H61 Sort Mat/Guld - By Rydéns
Før DKK 1.999,00
DKK 1.559,00
Spar DKK 440,00
Info / køb
Drein Bordlampe Ø12 Blå - By Rydéns
Varenummer: 7391741018502
Før DKK 299,00
DKK 233,00
Spar DKK 66,00
Info / køb
Forrige side12Næste side

Mere om By Rydéns Lamper

By Rydéns lamper der skaber smukke omgivelser


Dette mærke er helt nyt på lampekongen, og vi er helt vilde med det allerede. By Rydéns laver lamper som bryder med normen og udfordre det eksistentielle. En Lampe fra By Rydéns vil med det samme indtage og fylde dit rum ud, med første klasses skandinavisk design og lys. Man kan både få helt klassisk minimalistiske lamper i sort og hvid med helt optegnede skarpe linjer, eller flamboyante lamper i guld, sølv og sort.

Skal du bruge en ny væglampe, pendel, gulvlampe, bordlampe eller loftlampe - By Rydéns har lamper i alle størrelser og kategorier. Det kræver sin stue, kontor eller entre/hall at have en By Rydéns lampe hængende. Mange af deres lamper er nemlig så store og smukke, at det kræver en hvis lofthøjde for du får mest muligt ud af dem.

Bazar væglampe - fra By Rydéns


By Rydéns lavet en super flot væglampe serie som hedder Bazar. Bazar har de helt klassiske skandinaviske og stilrene træk. Bazar serien findes både i en flot sand sort og sand hvid farve. De meget minimalistiske farver gør at By Rydéns lampen aldrig kommer til at gå af mode. Derfor er det også en af vores mest solgte varer fra det svenske mærke. Man kan både få væglampen i en stor og i en mindre model, og i begge farver. Den lille Bazar væglampe er perfekt som soveværelses lampe, men man kan også sagtens anvende den store. Den store Bazar lampe har nemlig et ekstra flesibelt led som gør den ekstra manøverdygtig. Så skal du bruge en ny soveværelses lampe eller arbejdslampe så er Bazar serien fra By Rydéns et rigtig godt bud.

By Rydéns – Random Pendel lampe


Der findes et utal af lamper, men denne serie af lamper fra By Rydéns formår at forene design og kaos på en helt unik og elegant måde. Navnet random betyder tilfældig, men når man ser Random lampen, er det alt andet end tilfældig man tænker på. Lampen er en af de større lamper og er 64cm i diameter. Man har ved en Random lampe fra By Rydéns, forskellige muligheder for anvendelse af lyskilder, på den måde kan sætte sit personlige præg på hvordan lampens udtryk skal være.

By Rydéns – Captain lampe


Captain er en sindssyg fed serie fra By Rydéns, og består af mange forskellige lamper til hjemmet. Stilen er frembrusende, flamboyant, og en rigtig ”eye-catcher”, som totalt stjæler billedet hvor end du stiller, hænger eller montere lamperne i dit hjem. Captain må siges at være kaptajnen indenfor lamper hjemmet Se dem alle her  

By Rydéns – Lamper med succes i Småland


By Rydéns er et Svensk mærke, som i dag er ejet af et privat selskab der blev grundlagt tilbage i 1958 i Gnosjö, Småland. Og lige præcis Gnosjö regionen i Småland har været med til at skabe den helt rigtige virksomhedskultur som blandt andet er med til at drive By Rydéns brandet til den succes det er i dag. Helt specielt er det i regionen noget de kalder for Gnosjöandan som kan være svært at oversætte direkte da det er en slags virksomheds-subkultur der dyrkes præcist i det område af Småland. Det kan sammenlignes med hvis man kommer fra et bestemt område i Danmark, hvor man dyrker bestemte kulturer fx det sønderjyskekagebord. I småland og Gnosjö regionen handler det dog om noget helt andet. I Gnosjö er der nemlig skudt utroligt mange virksomheder op, små som store, fordi der netop findes denne uformelle virksomhedskultur, hvor netværk dyrkes på kryds og tværs. 

Om Lampekongen.dk

Lækker belysning til en fair pris.

Hos Lampekongen.dk har vi samlet kvalitets lamper til den krævende husholdning fra mange af de kendte producenter. Kvalitet, design og gode priser Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.

Mulighed for at handle på alle tider af døgnet - billigt.
Så du altid har mulighed for at være med på det nyeste indenfor kvalitets belysning til dit hjem.

Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 476

E-mail: info@lampekongen.dk

Lampekongen.dk er e-mærket

Læs mere

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 476  |  info@lampekongen.dk