Opret brugerGlemt adgangskode
House Doctor
Type
8 stk
13 stk
15 stk
Inspiration
1 stk
1 stk
Farve
1 stk
Materiale
1 stk
Mærke
42 stk

House Doctor

House Doctor er et interiør mærke som bl.a.  producerer lamper til bolig og indretning. I House Doctors sortiment findes der et kæmpe udvalg af spændene lamper til hjemmet. Bag virksomheden sidder de tre søskende: Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen, som i 2001 startede mærket. House Doctor ligger i Midtjylland, Ikast hvor der i dag er mere end 100 ansatte.

Lamperne fra House Doctor provokerer i sin måde at udfolde sig på, hvor de rå elementer fra naturen som cement, stål, kobber mv. møder det danske stilistiske design. Det er netop denne provokerende stil som tiltaler utrolig mange, og derfor er det forståeligt at mærket forhandles og efterspørges i det meste af verden.

Navnet House Doctor kan direkte oversættes til huslæge og i overført betydning indretningslæge, hvor det jo er underforstået, at dit hjem er sygt, og House Doctoren skal/kan kurrere det med sin moderne og provokerende indretning.

I denne kategori, finder du et større udvalg af de mange forskellige House Doctor lamper.

Se flere mærker og lamper her

Om Lampekongen.dk

Lækker belysning til en fair pris.

Hos Lampekongen.dk har vi samlet kvalitets lamper til den krævende husholdning fra mange af de kendte producenter. Kvalitet, design og gode priser Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.

Mulighed for at handle på alle tider af døgnet - billigt.
Så du altid har mulighed for at være med på det nyeste indenfor kvalitets belysning til dit hjem.

Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 476

E-mail: info@lampekongen.dk

Lampekongen.dk er e-mærket

Læs mere

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 476  |  info@lampekongen.dk