Opret brugerGlemt adgangskode

Hvornår modtager jeg mine varer?

De vil modtage en e-mail fra os, når deres ordre bliver afsendt fra vores lager. De modtager normalt deres ordre efter 2-8 hverdage med posten. Der vil komme en e-mail med et track&trace nummer, på den måde kan de følge deres pakkes rejse.
De får et trackingnummer for hver enkelt pakke de har bestilt, dette nummer modtager de, når ordren har forladt vores lager.

Hvis de ikke har modtaget deres ordre efter 10 dage, og har modtaget deres forsendelsesbekræftelsesmail, så skal de kontakte vores kundeservice ved enten af ringe på 96 75 04 76 eller maile til os på info@lampekongen.dk.Skulle de have yderligere spørgsmål


Skulle de have yderligere spørgsmål? Så er de velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 96 75 04 76 eller på vores e-mail: info@lampekongen.dk

Vi er altid klar på at hjælpe dem.
Om Lampekongen.dk

Lækker belysning til en fair pris.

Hos Lampekongen.dk har vi samlet kvalitets lamper til den krævende husholdning fra mange af de kendte producenter. Kvalitet, design og gode priser Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.

Mulighed for at handle på alle tider af døgnet - billigt.
Så du altid har mulighed for at være med på det nyeste indenfor kvalitets belysning til dit hjem.

Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 476

E-mail: info@lampekongen.dk

Lampekongen.dk er e-mærket

Læs mere

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  info@lampekongen.dk