Opret brugerGlemt adgangskode
Nordlux
Type
24 stk
12 stk
10 stk
105 stk
6 stk
27 stk
Inspiration
4 stk
12 stk
94 stk
109 stk
76 stk
19 stk
105 stk
59 stk
100 stk
20 stk
Farve
2 stk
1 stk
3 stk
3 stk
2 stk
25 stk
1 stk
76 stk
8 stk
2 stk
7 stk
4 stk
1 stk
93 stk
6 stk
Materiale
33 stk
137 stk
49 stk
1 stk
4 stk
Mærke
92 stk
14 stk
267 stk

Nordlux

Nordlux blev grundlagt i 1977 og har siden starten haft målsætningen om at tilbyde kvalitetsprodukter til en lav pris. Denne målsætning lever stadig i bedste velgående og betyder, at Nordlux kan tilbyde et stort og bredt sortiment inden for både indendørs og udendørs belysning.

Det er vigtigt for Nordlux at følge med i den teknologiske udvikling for at kunne tilbyde det bedste og mest funktionelle produkt, som vi så får æren af at sælge her hos lampekongen.dk. Derudover er det vigtigt for Nordlux at være på forkant med internationale trends og designs, for at deres produkter forbliver attraktive at eje.

Nordlux slogan, ”bright life”, er udtryk for at man som bruger af deres produkter, vil opleve funktionel og smuk belysning, der er stemningsskabende i dagligdagen.


Forrige side1234Næste side
Forrige side1234Næste side

Mere om Nordlux

Design for the people  - Er den nye vision for Nordlux, der skal gennemsyre hele porteføljen. Det er ganske enkelt: Nordlux vil skabe designprodukter i et prisleje, hvor alle kan være med. Og i en kvalitet, der holder – år efter år. Fedt design er nemlig ikke forbeholdt de få. Tværtimod. De stilsikre produkter fra Nordlux inviterer alle med, og giver den brede befolkning mulighed for at blive designere i eget hjem. Målet er klart for Nordlux der vil være den foretrukne leverandør til konsumentmarkedet. Nu, og fremadrettet.

Innovativ frontløber da Nordlux har store ambitioner, og noget at have dem i. Hos dem starter succes med innovation. Kun herved kan de sikre, at deres produkter matcher de globale impulser – og måske endda er et skridt foran. Innovation kan dog ikke gøre det alene. I kombination med et evigt fokus på resultater, service, et stærkt team og ikke mindst kundens behov sikrer de, at Nordlux altid er frontløber på markedet.

Succes med god samvittighed.  Når Nordlux udvikler lamper, gør de det med god samvittighed. Det betyder, at de tager et stort socialt og miljømæssigt ansvar i hverdagen. Lige fra de første streger bliver sat til den færdige lampe står klar i forretningen. Et førende design handler nemlig også om at behandle mennesker og miljø ordentligt.


Alt dette koges på klassisk facon ned til Mission & Vision, der for Nordlux ser sådan her ud:

Mission
Nordlux udvikler belysningsartikler til den brede befolkning. Drivkræfterne er resultatorientering, innovation, kunde- og serviceorientering samt prioritering af human ressources. Alt dette skal til enhver tid ske i harmoni med moralske temaer som social og miljømæssig ansvarlighed.

Vision
Design for the people – Nordlux vil til stadighed udvikle og fremstille designprodukter i et prisniveau, som henvender sig mod den brede befolkning. Dette skal endvidere resultere i at Nordlux til enhver tid vil være den foretrukne leverandør til konsumentmarkedet.

Om Lampekongen.dk

Lækker belysning til en fair pris.

Hos Lampekongen.dk har vi samlet kvalitets lamper til den krævende husholdning fra mange af de kendte producenter. Kvalitet, design og gode priser Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.

Mulighed for at handle på alle tider af døgnet - billigt.
Så du altid har mulighed for at være med på det nyeste indenfor kvalitets belysning til dit hjem.

Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 476

E-mail: info@lampekongen.dk

Lampekongen.dk er e-mærket

Læs mere

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 476  |  info@lampekongen.dk