Opret brugerGlemt adgangskode

By Rydéns lamper - Nyhed på lampekongen

13. november 2017
By Rydéns - Svenske designer lamper i verdensklasse
Så er vi online med dette eksklusive brand fra Sverige. I Sverige er dette brand vildt populært og man kan sagtens forstå hvorfor. De flotte svenske designer lamper fra By Rýdens er lavet med stor passion for design og skandinaviske design-værdier. Dette kommer til udtryk i det minimalistiske udtryk og farvevalg. Særpræget er især i Captain serien, hvor der er lagt stor vægt på at ramme det moderne. Captain serien er lamper, som med det samme fanger dit øje. Der er brugt farver som guld og sort, og hvidt og sølv. Kombinationen af de simple rå farver sort og hvid med ædelmetallernes guld og sølv er umulig at få øjnene fra og kan pifte selv den mest kedelige danske stue op. Serien findes både som pendel, væglampe og som gulvlampe.


I samme liga finder man By Rydéns planet serie. Planet serien bruger ligeledes de rå sorte og hvide farver i kombination med guld og sølv. Udtrykket er her lidt mere vovet, hvor stilke med runde blade, går ud fra kernens centrum og danner en flot illusion af en planet. Planet lamperne fra By Rydéns er utroligt smukke, og stjæler alt opmærksomhed i rummet, man kan simpelthen ikke lade være med at kigge på den. Serien findes både som pendel og gulvlampe.


Er du mere til helt klassisk skandinavisk stil, så har By Rydéns lavet serien Bazar. Helt stilrene linjer, i klassisk sort og hvid farve giver en lampe som aldrig går af mode. Derfor er disse svenske design lamper utroligt populære. De findes både som væglampe i en stor og lille model, som giver mulighed for både at benytte den som soveværelses lampe, eller som arbejdslampe ved dit skrivebord. Bazar serien, findes også som pendel.


Generelt for By Rydéns, så kan man sige, at man får utrolig meget design lampe for pengene. Vi er på lampekongen i hvert fald helt vilde med dem og håber i er ligeså.


Se flere svenske design lamper fra By Rydéns lige her


Om Lampekongen.dk

Lækker belysning til en fair pris.

Hos Lampekongen.dk har vi samlet kvalitets lamper til den krævende husholdning fra mange af de kendte producenter. Kvalitet, design og gode priser Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.

Mulighed for at handle på alle tider af døgnet - billigt.
Så du altid har mulighed for at være med på det nyeste indenfor kvalitets belysning til dit hjem.

Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 476

E-mail: info@lampekongen.dk

Lampekongen.dk er e-mærket

Læs mere

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 476  |  info@lampekongen.dk