Opret brugerGlemt adgangskode

Om Lampekongen.dk

Velkommen til Lampekongen


Hos Lampekongen har vi samlet en række populære og flotte lamper, samt noget for enhver smag, fra brands der ligger i topklassen – det gode ved os er, at vi gør det muligt for at alle kan pryde deres hjem med smukke lamper og belysning til gode priser.

Vi går op i kvalitet og design – samt gode priser
Hos Lampekongen går vi op i kvalitet og design, og har nøje udvalgt vores sortiment. Vi har lamper, som kan opfylde deres behov uanset om det er en bordlampe, gulvlampe, væglampe, pendel, loftlampe, børnelampe, udendørslampe, skærme eller pærer. Vi har et bredt sortiment, hvilket indeholder alt fra det klassiske, moderne eller det lidt mere vovede. Lampekongen har alt fra tidsløse lamper til de inspirerende lamper.

Bag Lampekongen har vi en fysisk butik i Ringkøbing, hvilket betyder at det er fagmænd der står bag salg, rådgivning og service.

Shop lamper døgnet rundt med gode priser
De kan handle hos Lampekongen døgnet rundt her på webshoppen, og de vil altid kunne finde lamper til gode priser. Vi leverer vores lamper fragtfrit, hvis de køber over 500 kr.

Derudover har vi 100 dages returret, hvis de nu skulle fortryde deres køb.

Nyt nyt nyt..
Her på siden sørger for at udvide vores sortiment hele tiden, så de som kunden kan finde det nyeste hos Lampekongen. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så de har muligheden for at følge de nyeste trends og tendenser inden for designlamper og designbelysning.

Om Lampekongen.dk

Lækker belysning til en fair pris.

Hos Lampekongen.dk har vi samlet kvalitets lamper til den krævende husholdning fra mange af de kendte producenter. Kvalitet, design og gode priser Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.

Mulighed for at handle på alle tider af døgnet - billigt.
Så du altid har mulighed for at være med på det nyeste indenfor kvalitets belysning til dit hjem.

Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 476

E-mail: info@lampekongen.dk

Lampekongen.dk er e-mærket

Læs mere

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  info@lampekongen.dk