Opret brugerGlemt adgangskode
Inspiration
3 stk
27 stk
4 stk
23 stk
7 stk
Farve
2 stk
2 stk
2 stk
2 stk
2 stk
3 stk
16 stk
1 stk
34 stk
13 stk
6 stk
1 stk
3 stk
2 stk
1 stk
2 stk
21 stk
5 stk
1 stk
Diameter
25 stk
21 stk
14 stk
Materiale
8 stk
41 stk
1 stk
1 stk

Pendler

Hos Lampekongen.dk har vi en lang række smukke pendler lamper - vi har et stort udvalg, hvor der er noget til enhver smag og til ethvert rum. Blandt de pendler lamper vi har, har vi mange forskellige, de kommer i alle mulige former, brands, størrelser, farver osv.

Pendler lampens kendetegn er at den hænger fint fra loftet af, og danner et smukt lys udover dit hjem om det enten er i stuen, i soveværelset eller et helt tredje sted. En pendler lampe kan være med til at danne rammerne om det rum, som den hænger i.

Det gode ved pendler lampen er at, der er masser af muligheder i dem. Du kan vælge at hænge pendel lampen alene, i par eller i en klynge. Du bestemmer helt selv, hvordan det skal være.
Vi har alt fra den simple og stilrene pendel, men vi har også de lidt mere farverige og overdådige pendler. Alle de pendler vi har i vores sortiment kan give dit hjem en fantastisk fornemmelse at træde ind i, samt sætte rammerne for et samlingspunkt i hjemmet.

Blandt vores brands har vi mange kendte producenter, som er meget populære og er nøje udvalgt til vores sortiment.
Vi har et stort, men nøje udvalg af pendler lamper, som alle ligger til en overkommelig pris. Vi har et krav til de mærker, som vi har i vores sortiment, som er at de skal have en høj kvalitet og et godt design.

Vi har pendler lamper fra unikke danske brands, som Frandsen, DybergLarsen, Darø, Nordlux, Raxon og mange andre. Derudover har vi også brands fra andre lande, som alle kan være med til at pynte dit hjem med et fantastisk lysudfald.

De brands vi har i vores sortiment kommer alle sammen, med nogle unikke produkter og en smuk belysning. Alle de brands har masser af pendler lamper, der hænger flot ned fra loftet, og som kan tilføje det sidste du måske går og mangler i dit hjem.

Pendler lamperne fra de forskellige brands kommer i alle mulige afskygninger og du vil sikkert kunne finde noget, som passer ind hos dig og samtidig til en god pris.

Fordele ved at købe lamper hos Lampekongen.dk
Fordelene ved at købe lamper hos Lampekongen.dk er at vi går op i at de pendler lamper vi sælger er af høj kvalitet, godt design og samtidig til gode priser. Vi vil gerne have at alle Danmarks hjem, skal have muligheden for at købe lamper til gode og overkommelige priser.
Ved købe af en eller flere af vores pendler lamper giver vi dig, gratis fragt når du køber for 499 kr. Derudover for du fordelen ved 100 dages returret og prisgaranti.

Grundet vores store sortiment af pendel lamper, vil du sikkert kunne finde noget, der passer ind i din smag, indretning og dit hjem.

Vi får løbende nye brands, samt serier ind på siden – så der er altid noget nyt at udforske.

Forrige side123Næste side
P1 Pendelophæng Lilla/Krom - Darø
Varenummer: 5709349023484
Før DKK 170,00
DKK 125,00
Spar DKK 45,00
Info / køb
Eclipse Pendel Ø430 Mat Sort - Belid
Varenummer: 7391534243951
Før DKK 1.749,00
DKK 1.310,00
Spar DKK 439,00
Info / køb
Forrige side123Næste side

Mere om pendler hos Lampekongen

test
Om Lampekongen.dk

Lækker belysning til en fair pris.

Hos Lampekongen.dk har vi samlet kvalitets lamper til den krævende husholdning fra mange af de kendte producenter. Kvalitet, design og gode priser Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.

Mulighed for at handle på alle tider af døgnet - billigt.
Så du altid har mulighed for at være med på det nyeste indenfor kvalitets belysning til dit hjem.

Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 476

E-mail: info@lampekongen.dk

Lampekongen.dk er e-mærket

Læs mere

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 476  |  info@lampekongen.dk