Opret brugerGlemt adgangskode

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Lampekongen har du indtastet en nogle personoplysninger:

Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Disse oplysninger behandles i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen [samt i en efterfølgende periode på 5 år, iht. Bogføringsloven]. Herefter vil oplysningerne blive slettet.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til det gældende  fragtfirma, som de har valgt, pt. GLS, DSV eller Postnord med henblik på levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@lampekongen.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Indsamlingen af personlige oplysninger

Indsamlingen af personlige kundeoplysninger på Lampekongen sker inden for rammerne af eksisterende lovgivning og EU's generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

Lampekongen indsamler informationer fra brugere fra tre kilder:
- Fra cookies, når du besøger vores websites, f.eks. IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier, viste mærker, interaktion/klik og søgninger.
- Fra køb, f.eks. demografiske data, emailadresse, betalingsoplysninger, varer, ordrebeløb, mærker og hyppighed. Herunder transaktions-emails, f.eks. ordrebekræftelse & forsendelsesbekræftelse.
- Fra brugeradfærd og -engagement i den afsendte kommunikation, herunder emails, f. eks. åbningsrate, klikmønster og interesseområde.

Formålet med indsamling af informationerne tjener forskellige områder:
- Forpligtelser. For at opfylde vores forpligtelse til dig som kunde eller bruger af vores service – som f.eks. køb, fakturering, kundeservice og kundeklub.
- Kundeservice. For at kunne udføre kundeservice via email, chat eller telefon. Besvare spørgsmål i forhold til en ordre eller tidligere ordrer, rette fejl og vejlede kunden.
- Markedsføring. At vise inspiration, produkttilbud/services og personlige anbefalinger via web, email og via tredjepartsmarkedsføring.
- Kundeoplevelse. For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med Lampekongen, som f.eks. personliggørelse af din oplevelse, udvikling af nye funktioner og produkter. Dette omfatter også at administrere, beskytte, drive og vedligeholde vores websites, systemadministration og sikkerhed og give samtykke til statistikker om brug af sitet, køb og til at forbedre forståelsen af vores kunders foretrukne produkter.
- Bedrageri og risiko. For at forhindre bedrageri og udføre en rimelig risikovurdering.
- Lovgivning. For at overholde den til enhver tid gældende lovgivning.

Browsing

Når du besøger Lampekongen, indsamler vi informationer om alle besøg på vores website. Vi anvender disse informationer til at forbedre din brugeroplevelse, evaluere brugen af individuelle elementer på siden og til at understøtte vores markedsføring.

Browsing på siden kan udløse en service-email

Lampekongen indsamler din browsingadfærd (f.eks. viste kategorier, mærker, produkter) til at forbedre kommunikationen af relevante produkter og tilbud for at imødekomme dig. Et eksempel på denne indsamling er de produkter, du har lagt i din indkøbskurv, hvor du har valgt ikke at gennemføre købet. Dette kan udløse en service-email, der minder dig om de produkter, du efterlod i indkøbskurven. Hvis du ikke vil modtage emails om u-færdige ordrer, kan dette frameldes direkte via linket nederst i den tilsendte email.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger Quickpay, og til håndtering af dine køb Myaccumulo fra MCB i Holstebro.

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Statistik værktøj

Vi anvender forskellige analytiske værktøjer, som f.eks. Google Analytics, der hjælper os med at indsamle statistik om brugen på Lampekongens website, og til at give dig en bedre oplevelse.

Tredjeparts cookies

Lampekongen bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies ved at følge dette link:  youronlinechoices.com

Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på Lampekongen, her bruger vi cookien til at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Vi bruger Google Analytics til dette. Du kan også fravælge Google Analytics her: tools.google.com/dlpage/gaoptout

Markedsføring/re-targeting

Lampekongen arbejder sammen med virksomheder for at forbedre vores onlineannoncering for at sikre, at du kun får vist relevante annoncer. I denne forbindelse anvender vi følgende leverandører: Facebook, Tradetracker, Youtube, Instagram og Google. Hvis du ønsker at blive udelukket fra denne type af annoncer, skal du kontakte os på info@lampekongen.dk

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Lampekongen
CVR-nr. 24210081
Birkmosevej 18
6950 Ringkøbing
Tlf.: 96 750 476
E-mail: info@lampekongen.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Lampekongens behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.
Om Lampekongen.dk

Lækker belysning til en fair pris.

Hos Lampekongen.dk har vi samlet kvalitets lamper til den krævende husholdning fra mange af de kendte producenter. Kvalitet, design og gode priser Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.

Mulighed for at handle på alle tider af døgnet - billigt.
Så du altid har mulighed for at være med på det nyeste indenfor kvalitets belysning til dit hjem.

Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 476

E-mail: info@lampekongen.dk

Lampekongen.dk er e-mærket

Læs mere

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 476  |  info@lampekongen.dk