Opret brugerGlemt adgangskode
Type
5 stk
2 stk
2 stk
4 stk
25 stk
24 stk
26 stk
12 stk
Mærke
1 stk
17 stk

Skærme og tilbehør

I vores Skærme og tilbehør sortiment har vi lampeskærme, påbygningsringe, rosetter/baldakiner, lysdæmper/dimmer, strømskinner, gulvstativer, reservedele og meget mere.  Der er både lampeskærme i alle mulige materialer.  

Vi dækker hele spektret indenfor tilbehør til Pendler, Bordlamper, Gulvlamper, Pendler, Lysekroner, Loftlamper, Væglamper samt Udendørsbelysning.

Vi giver dig muligheden for at du f.eks. selv kan sammensætte din egen lampe, da vi både har gulvstativer, lampeskærme, bordstativer og ophængningsmoduler, som gør at du helt selv kan bestemme hvordan din lampe skal se ud.

Hvis nu uheldet skulle være ude, og du står og mangler en reservedel til en af dine lamper, så har vi rigeligt med reservedele, til at kunne hjælpe dig.

Lampeskærme
Der er mange lampeskærme at finde i vores sortiment, vi har mange forskellige farver, såsom baby rose, misty grey, hvid, børstet messing, sort & guld samt mange andre flotte farver. Der er noget til enhver smag og ethvert værelse, om det så skal være børneværelset eller i stuen. Vores lampeskærme kommer i flere forskellige størrelser, vi har alt fra x-large til mini.

Udover det kommer vores lampeskærme også i flere forskellige former, som runde, faconlavet og mange andre. Vi sælger lampeskærme fra det smukke brand, Vita, som har utrolig mange forskellige flotte varianter at byde på. Derudover har vi også nogle reserve lampeglasskærme, der er fra brandet Halo Tech. De giver dig muligheden for at sammensætte din helt egen lampe, helt efter din smag og stil.

Vi har fornuftige og gode priser, hvor der hverken er gået ned på design eller kvalitet.

Tilbehør
Vi har mange forskellige former for tilbehør til dine lamper, vi har alt fra påbygningsringe og rosetter til strømskinner og dimmer. Vi har et godt udvalg af tilbehør og reservedele til alle mulige forskellige lamper.

I vores sortiment har vi mange forskellige dimmer, som kan dæmpe lyset, når du monterer den på din lampe. De lysdæmper vi har, kan blandt andet dæmpe pærens lys fra 40 til 160 watt, vi har også andre varianter.

Der er mange forskellige ophæng til lamper, hvilket er med til at danne lampens samlede design. Vi har mange muligheder for at du kan give din lampe det design, som du bedst kan lide.

Kig vores muligheder igennem indenfor lampeskærme og tilbehør, det kunne jo være at der er noget der lokker – man ved jo aldrig.
Alle vores dele er af god kvalitet og har gode priser.

Så søger du en reservedel eller noget tilbehør til dine lamper, så har vi et godt udvalg af hvad du muligvis søger. Hvis du ikke finder, hvad du søger er du velkommen til at kontakte os på info@lampekongen.dk eller vores telefonnummer +45 96 75 04 76.

Vi er altid klar på at hjælpe!

Om Lampekongen.dk

Lækker belysning til en fair pris.

Hos Lampekongen.dk har vi samlet kvalitets lamper til den krævende husholdning fra mange af de kendte producenter. Kvalitet, design og gode priser Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.

Mulighed for at handle på alle tider af døgnet - billigt.
Så du altid har mulighed for at være med på det nyeste indenfor kvalitets belysning til dit hjem.

Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 476

E-mail: info@lampekongen.dk

Lampekongen.dk er e-mærket

Læs mere

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 476  |  info@lampekongen.dk