Opret brugerGlemt adgangskode
Watt a Lamp
Type
2 stk
13 stk
2 stk
Mærke
24 stk
24 stk
Designer
23 stk

Watt a Lamp

Mærket er opkaldt efter den skotske ingeniør James Watt, som indførte det elektriske lys til verdenen. Dette danske brand, Watt A Lamp, har 20 års erfaring i belysningsdesign branchen i baghånden. Deres kollektion er fuld af lækre og sjove detaljer, og har en sanselig dimension, samt en banebrydende teknologi.
Mærket blev lanceret september 2015 og er et mærke med internationale ambitioner.

Det er Michael Waltersdorff, som står bag mærket Watt A Lamp. Han er kendt i den danske designbranche, især inden for belysningsdesign. Igennem hans tid har han designet utallige lamper, for flere forskellige mærker. Mærket han har skabt lever på fascination og passionen for design, funktionalitet, udvikling, kvalitet og teknologi.

Mere om Watt A lamp

I Watt A Lamp’s kollektion vil du kunne finde flotte farver, pendler, væglamper, lysekroner, gulvlamper og bordlamper. Hver enkelt lampe fra Watt A Lamp er designet efter designernes legende tilgang til processen, samt deres faglige forståelse for design og deres stærke udtryk.
Alle Watt A Lamp’s lamper er produceret i lækre materialer, som kan holde i mange år frem.
Watt A Lamp’s kollektion er en spændende, enkel og elegant serie af lamper, der blandt andet er kreeret af danske designere, som Rikke Hagen og Anders Lund.  

Alle lamperne i hos Watt A Lamp er designet af forskellige designere, udover Rikke Hagen og Anders Lund, så har designere som Rasmus Larsson, Peter Johansen, Tom Stepp, Francis Cayoutte, Amanda Betz og mange andre.
Det er helt klart et mærke man skal holde øje med, da de allerede efter deres første kollektion har masser at byde på i forhold til belysningsdesign. Watt A Lamp har formået at gøre deres design af lamper funktionelle, kunstneriske og elskværdige.

Det er en mærke, der er fuld af høj kvalitet og lækre, samt unikke lamper, der vil passe fantastisk ind i dit hjem – da deres lampestil er minimalistisk med en smule leg. Derudover har deres lamper et meget fint tidsløst look, som følger hele deres kollektion.

Hos Lampekongen fører vi selvfølgelig hele Watt A Lamp’s kollektion, så det er bare med at dykke ned i den og se om der er noget der fanger din interesse.

Se flere lamper fra Halo Tech design her
Om Lampekongen.dk

Lækker belysning til en fair pris.

Hos Lampekongen.dk har vi samlet kvalitets lamper til den krævende husholdning fra mange af de kendte producenter. Kvalitet, design og gode priser Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.

Mulighed for at handle på alle tider af døgnet - billigt.
Så du altid har mulighed for at være med på det nyeste indenfor kvalitets belysning til dit hjem.

Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 476

E-mail: info@lampekongen.dk

Lampekongen.dk er e-mærket

Læs mere

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 476  |  info@lampekongen.dk