Opret brugerGlemt adgangskode
Zoolight
Type
1 stk
Inspiration
22 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Farve
1 stk
Mærke
23 stk
1 stk
Designer
1 stk

Zoolight

Zoolight er stolt designer af børnelamper, og antallet af lamper tæller efterhånden en helt zoologisk have. En af de mest populære figurer er deres elefant lampe, men der er både, elg, giraf, pingvin og mange flere at vælge imellem.

Designeren bag de vildt søde børnelamper fra Zoolight, er Ramin Razina og Claudio Santambrogio. Claudio har importeret lamperne siden 1999 og har på den måde hjulpet mærket til den succes det er i dag.

Det er Zoolights mission at designe og producere de sødeste lamper til børneværelset, det er endvidere vigtigt for dem, at lamperne er børnevenlige, smukke og innovative i deres udtryk.

I nyere tid er der blevet designet en ny serie, minizoolight, som er de populære lamper i miniatureformat. Herudover er de blevet berige med omskiftelig lys i 7 forskellige farver. Det gør lampen mere interaktiv og dit barn kan således selv bestemme hvilken farven han/hun vil kigge på.

Se vores mange andre børnelamper her

Om Lampekongen.dk

Lækker belysning til en fair pris.

Hos Lampekongen.dk har vi samlet kvalitets lamper til den krævende husholdning fra mange af de kendte producenter. Kvalitet, design og gode priser Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.

Mulighed for at handle på alle tider af døgnet - billigt.
Så du altid har mulighed for at være med på det nyeste indenfor kvalitets belysning til dit hjem.

Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 476

E-mail: info@lampekongen.dk

Lampekongen.dk er e-mærket

Læs mere

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 476  |  info@lampekongen.dk